در حال بارگذاری ...

در نشست هم اندیشی نقش نخبگان فردا در اقتصاد مقاومتی
سیاست های پولی باید در خدمت اقتصاد دانش بنیان قرار بگیرد

دومین نشست هم اندیشی نقش نخبگان فردا در اقتصاد مقاومتی عصر یکشنبه 1395/5/17 در محل بنیاد ملی نخبگان با ریاست دکتر کمال اکبری، دبیر کمیته نقش نخبگان فردا در اقتصاد مقاومتی، و با حضوردکتر محمد جواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و تعدادی از مستعدین برتر برگزار شد.

 

رئیس کمیسیون زیر ساخت های فرهنگی و پژوهشی ستاد اجرایی سازی سند راهبردی کشور در امور نخبگان در دومین هم اندیشی نقش نخبگان جوان در اقتصاد مقاومتی در تهران، ضمن تبریک به مناسبت دهه کرامت و ولادت هشتمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت، حضرت امام رضا (ع) طی سخنانی کوتاه به تعداد طرح های ارائه شده با موضوع نقش آفرینی نخبگان در اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و گفت: پس از اعلام بنیاد ملی جهت ارائه طرح های نخبگان در حوزه اقتصاد مقاومتی تاکنون بیش از 110 طرح و ایده مستقیما به بنیاد ملی نخبگان ارائه شده است و تعداد زیادی هم به بنیادهای استانی ارسال شده، که این طرح های ارائه شده به بنیادهای استانی پس از داوری اولیه به بنیاد ملی نخبگان ارائه خواهد شد.

 

دکتر کمال اکبری ادامه داد: مهلت ارسال طرح ها و ایده های مستعدین و نخبگان در حوزه نقش آفرینی نخبگان در اقتصاد مقاومتی تا 30 مرداد است و می توانند طرح های خود را از طریق دفاتر بنیادهای استانی و یا به طور مستقیم به بنیاد ملی نخبگان ارائه کنند.

 

در ادامه نشست دکتر محمد جواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به مهم ترین نقش نخبگان در اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و گفت: تبدیل مفاهیم سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی به برنامه های شاخص با چگونگی پایش و مقادیر و زمان مشخص از مهم ترین اقدامی است که نخبگان می توانند در زمینه اقتصاد مقاومتی نقش بسزایی داشته باشند.

 

وی در ادامه ضمن اشاره به اولین فراز اقتصاد مقاومتی از نظر جامعه ایرانی، افزود: مشارکت فعال آحاد جامعه، نه بخشی از مردم جامعه و همچنین فراهم سازی منابع و امکانات برای توسعه کارآفرینی و مشارکت آحاد جامعه  اولین و مهم ترین فراز اقتصاد مقاومتی از نظر جامعه ایرانی است.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه پیشتازی اقتصاد دانش بنیان، پیاده سازی و اجرای نقشه جامع علمی کشور و ساماندهی نظام ملی نوآوری را مهمترین فراز از سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی دانست و افزود: این بند از سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی به منظور ارتقاء جایگاه جهانی کشور و افزایش سهم تولید و صادرات محصولات و خدمات دانش بنیان و دستیابی به رتبه اول اقتصاد مقاومتی در منطقه از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

 

دکتر ایروانی در ادامه نقشه راهی از عوامل حیاتی موفقیت و نقش آفرینان راهبردی در تحقق سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی ارائه کرد.

 

وی در پایان یکی از راه های تحقق اقتصاد دانش بنیان را نهادینه سازی صندوق های جسورانه دانست و گفت: سیاست های پولی باید جهت رشد پویا اقتصاد دانش بنیان در خدمت نوآوری ها باشد.

 

در ادامه این نشست تعدادی از مستعدین برتر به ارائه بیانات و نظرات خود در زمینه اقتصاد دانش مقاومتی پرداختند.

  

انتهای پیام/347***




نظرات کاربران