در حال بارگذاری ...

اولین هم اندیشی نقش نخبگان جوان در اقتصاد مقاومتی برگزار شد

 اولین نشست هم اندیشی نقش نخبگان فردا در اقتصاد مقاومتی عصر یکشنبه 1395/5/3 در محل بنیاد ملی نخبگان با ریاست دکتر کمال اکبری، دبیر کمیته نقش نخبگان فردا در اقتصاد مقاومتی، و با حضور مستعدین برتر و صاحبان شرکت های دانش بنیان برگزار شد.

 

رئیس کمیسیون زیر ساخت های فرهنگی و پژوهشی ستاد اجرایی سازی سند راهبردی کشور در امور نخبگان در اولین هم اندیشی نقش نخبگان جوان در اقتصاد مقاومتی در تهران، طی سخنرانی، به فرمایشات مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) مبنی بر اینکه ثروت واقعی یک کشور نیروی انسانی آن کشور، بخصوص نیروی جوان و هوشمند است اشاره کرد و افزود: یکی از اساسی ترین پایه های اقتصاد مقاومتی، اقتصاد دانش بنیان است؛ اقتصادی که است متّکی به علم که در این زمینه نخبه های جوان می توانند در اقتصاد دانش بنیان که درواقع ستون اصلی اقتصاد مقاومتی است، نقش ایفا کنند.

 

دکتر کمال اکبری گفت: این هم اندیشی ها با هدف تبیین چگونگی نقش آفرینی نخبگان جوان در اقتصاد مقاومتی، بسترسازی جهت تبیین نقش نخبگان و مستعدین در اقتصاد مقاومتی ،ترویج مؤلفه ها و سیاست های اقتصاد مقاومتی و دستیابی به مدل های عینی و عملی در تحقق اقتصاد مقاومتی برگزار می شود.

 

 وی با بیان اینکه بی شک بدون نیروی انسانی فرهیخته قادر نخواهیم بود کشور را به سوی رشد و تعالی و پیشرفت حرکت دهیم، گفت: مشارکت دادن نخبگان در حل مسائل کشوری و ارتباط مناسب و علمی با نهادهای دیگر، از اهداف مهم این هم اندیشی ها است تا نخبگان و مستعدین منتخب دارای طرح و ایده بتوانند در این حوزه نیزتاثیر گذاری داشته باشند.

 

رئیس کمیسیون های زیر ساخت های فرهنگی و پژوهشی ستاد اجرایی سازی سند راهبردی کشور در امور نخبگان افزود: تمامی نخبگان و مستعدینی که  طرح ها و ایده هایی را برای تحقق اقتصاد مقاومتی دارند، می توانند در هم اندیشی های بنیاد،  شرکت داشته باشند.

 

وی تصریح کرد: منتخبان طرح ها وایده های این دوره از هم اندیشی ها، به همایشی که نیمه شهریور ماه در مازندران برگزار می شود دعوت خواهند شد.در همایش مازندران طرح های برگزیده استانی مورد ارزیابی قرار گرفته و از میان تمامی طرح ها آثار برتر انتخاب می شوند و در نهایت این پیشنهادات به همایش ملی نخبگان فردا در مهرماه 95 راه می یابد.

 

دبیرکمیته نقش نخبگان فردا در اقتصاد مقاومتی خاطر نشان کرد: نخبگان و مستعدین دارای ایده های برتر در همایش مازندران ضمن دریافت جوایز به نهادهای دولتی برای حمایت از طرح هایشان معرفی می شوند و طرح هایی که مورد حمایت نهاد ها قرار نگیرند به طور مستقیم از سوی بنیاد نخبگان استانی حمایت می شوند.

 

در ادامه این نشست اصغر عیوضی، طی سخنانی کوتاه به اهمیت و چیستی اقتصاد مقاومتی پرداخت و افزود: اقتصاد رو به رشد و اقتصاد پایدار دو بال اقتصاد مقاومتی است و کشوری با این دو بال آسیب ناپذیر و غیر قابل نفوذ خواهد بود.

 

کاهش وابستگی و اصلاح اقتصاد تک محولی را از جمله ضرورت های اقتصاد مقاومتی دانست و گفت: طی تحقیقات صورت گرفته 25 درصد واردات ایران، ورادات غذا است این درحالی است که تنها 5 درصد واردات آمریکا واردات غذا است.

 

عیوضی به اصلاح اقتصاد تک محصولی اشاره کرد و افزود: در سال 2011،  92 درصد صادرات ما نفت خام بوده که این اقتصادی نفتی می تواند اثرات بسیار مهلکی را برای کشور داشته باشد.

 

شایان ذکر است نشست هم اندیشی بعدی در تاریخ هفده مرداد ماه در بنیاد ملی نخبگان برگزار خواهد شد.

 

انتهای پیام/ 347 ***

 




نظرات کاربران